Breaking News

Exclusive Interview With Skala Records CEO

The CEO of Skala records,  Amodou.M.Abdullei earlier has an exclusive interaction with PERFECTCLIQ MEDIA . He is currently a professional footballer plying his trade in europe. Here is how the interview went:

1) Tell us little about yourselves?

ANS:  My name is Amodou.M.Abdullei, AkA Lebron skala CEO,Managing Director Skala Record World wide No.1


2) Tell us more about the summer international music tour skalarecords teams vibing?

ANS: About Skalarecord Summer international Tour is a all European country tour and concert already fix with couple of big names disco clubs around Europe country’s like Metropoli club Germany my home town,Paris France,London Uk,Brussels Antwerp Belgium ,Luxembourg ,Basel/Zürich Swiss ,Moscow Russia Nicosia Ayinapa CYPRUS ,Stockholm Sweden,Oslo  Norway ,Amsterdam/Rotherdam Holland, etc and some other European country for the awearnes of Obameji and the Skalarecord team industry Germany/Nigeria 

3) What inspired you to own a music record label and little more about your carear as a footballer superstar?

ANS: What Inspires is that generally I love music and with JTWINCE Obameji the coming up artist and they going be one of the best all time music super star ⭐ Nigeria will ever produce,they inspire me with there talent voice God gave them,and as a professional footballer 
skala records CEO

4) Do you have any experience in life to tel us and what do u learnt?

ANS: My experience in life is much we will talk about that soon in future,but I have experienced great since I came abroad it’s lot to talk about.

5) What makes your label different from other Nigerian or international based labels?

ANS: Why our label is different from other in Nigeria is because everything we use is from Europe and we have all powerful equipment to get things done

6) Who are your role models in life?

ANS: My Dad/Mom and my entire Family are my Role model and the team Skala record No.1



7) How many international and local collabo should fans watchout for skalarecords?

ANS: We have as much as possible National &international Collaboration local  and international well known artist but for now we need to disclose but soon the fans and the world will see it,work on progress every day.

8) Skala records are having a conference in summer in europ How many shows and concerts clubs are fans to watchout?

ANS: We Already got over 15 Clubs confirm in Germany not counting the other European countries to be announced when visa out


skala records M.D

9) Are you working on a new project and what are you bringing to the industry and your fans of your artist obameji?

ANS: We all fully concentrating on new dimension of modern creativity and all eyes open and ready to splash differences to the industries and the Obamejis are there to get things happen and make fans happy 

10) What are your plans for the next two years and where do you see your music label as well?

ANS: The plans for the next years is already in progress and the main point is to be among the top 10 world chart No.1.
A lot of work has been going on since we step in this year amazing and wonderful jobs has been done more are still coming for our fans out there. working on international music tour with the "Traveles & Tours management Sabeelu Najaat" of skalarecords by special grace of God. our fans should aspect nothing but greateness this year.


No comments